Adatkezelési Tájékoztató

Kérem, figyelmesen olvassa el a Tájékoztatót annak érdekében, hogy megértse, az Európai Uniós adatvédelmi rendelet (GDPR) és a hatályos jogszabályok kapcsán hogyan kezelem a személyes adatait és megismerje az adatkezeléssel kapcsolatos jogait.

A vállalkozásom fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására, ha a rendeletben, törvényben, a vállalkozás adataiban változás állna be. Ha a változás olyan információkat érint, amik miatt Önt kötelezően értesíteni szükséges, azt haladéktalanul megteszem. Amennyiben kérdését postai úton küldte meg jelen tájékoztatóval kapcsolatosan, arra haladéktalanul válaszolok, de legkésőbb írásban egy hónapon belül.

 

Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) akkor kerülhetnek a kezelésembe, ha Ön azt a tudomásomra hozza a következő lehetőségeken keresztül:

Facebook, Viber, a vállalkozás weboldala, levelezőrendszerek, telefonon, élőszóban.

 

Tájékoztatom Önt, hogy a bíróság, az ügyész, a nyomozó hatóság, a szabálysértési hatóság, a közigazgatási hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, a Magyar Nemzeti Bank, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más szervek tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkereshetik a vállalkozásomat, mint adatkezelőt. A vállalkozásom a hatóságok részére – amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

 

Niczki Attila e.v., mint adatkezelő a tudomásomra jutott személyes adatokat bizalmasan kezelem és magamra nézve kötelezőnek ismerem el jelen jogi közlemény tartalmát.

 

Az informatikai eszközömön tárolt és kezelt adatok a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás ellen védettek.

 

A NICZKI MASSZÁZS vállalkozásom tevékenységének adatkezelései önkéntes hozzájáruláson, illetve törvényi felhatalmazáson alapulnak. Az önkéntes hozzájáruláson alapuló adatkezelések esetében az érintettek hozzájárulásukat az adatkezelés bármely szakában visszavonhatják.  Bizonyos esetekben a megadott adatok egy körének kezelését, tárolását, továbbítását jogszabályok teszik kötelezővé, melyről külön értesítjük ügyfeleinket.

 

Az adatkezelési tájékoztatóm folyamatosan elérhető:

Weblap: http://www.sarvarmasszazs.hu/  weboldalamon https://www.facebook.com/sarvarmasszazs/ – Niczki Masszázs facebook oldalamon/

 Sárvár,9600. Rákóczi Ferenc utca 36. fszt/1. stúdiómban és a kezelőlapon is megtalálható.

 

Adatvédelmi Tisztviselő: az adatkezelő a GDPR 37. cikke alapján nem köteles adatvédelmi tisztviselő kinevezésére
Adatvédelmi kérelmek: amennyiben bármilyen kérése vagy kérdése van az adatkezeléssel kapcsolatban, kérelmét postai úton a fent megjelölt címre és névre elküldheti. Válaszomat késedelem nélkül, de legfeljebb 30 napon belül küldöm az Ön által kért címre.
Adatfeldolgozás: adatfeldolgozó igénybevétele nem történik.

Külföldi adattovábbítás: nem történik külföldre továbbítás.
Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelet (679/2016 sz. rendelet, a továbbiakban: GDPR) 13. cikke alapján az alábbi kötelező tájékoztatást adom:
Vállalkozó/vállalkozás megnevezése:

Niczki Attila egyéni vállalkozó – NICZKI MASSZÁZS
Adószám:  68360139-1-3

Székhely9600.Sárvár, Sótonyi út 44.

Telephely: 9600. Sárvár, Rákóczi Ferenc utca 36. fszt/1.

Weblap:  http://www.sarvarmasszazs.hu/
Kapcsolattartás:

Telefonszám:  +3630-269-6849

Viber: +36302696849

https://www.facebook.com/sarvarmasszazs/  –  Niczki Masszázs

 

  1. Adatkezelési célok:
    Masszázs és fizikai közérzetet javító szolgáltatás nyújtásához kapcsolódóan, a szolgáltatást igénybevevőinek adatait jogi kötelezettség teljesítése és ügyfélkapcsolat fenntartása céljából kezelem
  2. Jogalapok az Ön személyes adatainak felhasználásához
    Az Ön személyes adatainak használatát az alábbiak alapozzák meg, mint jogalapok:
    a) Az Ön személyes adatának használata ahhoz szükséges, hogy a számviteli jogszabályoknak megfelelő számlát állítok ki.

Jogalap: GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pont
b) Telefonszámára, nevére és/vagy e-mail címére kizárólag időpont-egyeztetés céljából van szükség!

Jogalap: GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont.

  1. c) Előfordulhat, hogy a masszázskezelés és fizikai közérzetet javító szolgáltatás miatt, Ön megoszt velem egészségügyi információt. A kezelőlapot csak akkor készítem el és tárolom, amennyiben ehhez kifejezetten hozzájárul.

Jogalap, GDPR 9. cikk (2)a) pont.

 

Hozzájárulását a számla kiállításához kell megadni (Név, Cím). Amennyiben ezeket nem adja meg, a szolgáltatást nem tudja igénybe venni!

  1. Az adatkezelés időtartama
    A számlákat jogi kötelezettség miatt legalább nyolc évig őrzöm meg.

A kapcsolattartás céljából megadott adatokat az utolsó találkozásunk óta eltelt egy év múlva törlöm / megsemmisítem.

  1. Érintteti jogok
    A személyes adataihoz kapcsolódóan Önnek a jogszabályban meghatározott jogai vannak. Amennyiben ezekhez kapcsolódóan további információt szeretne kapni vagy bármelyikkel élni kíván, bármikor kapcsolatba léphet velem.

Érintteti jogok:
a)    hozzáférés, az Önre vonatkozó, általam kezelt adathoz; élhet adathordozási jogával
b)    amennyiben egy adat elavult vagy helytelen, ennek kiigazítása;
c)    az Önre vonatkozó általam kezelt adat törlése, ez a jog kizárólag a kapcsolattartási adatokra vonatkozik;
d)    az adat kezelésének korlátozása;
e)    az Ön személyes adatának direkt marketing célokra való használatának megtiltása;
f)     személyes adatainak harmadik személy szolgáltató számára történő átadása, vagy ennek megtiltása;
g)    bármely Önre vonatkozó, általam kezelt személyes adatról másolat adása;
h)    tiltakozás a személyes adatok általam történő használata ellen.

 

  1. Jogorvoslati tájékoztatás

Magyarországon az adatvédelmi felügyeleti hatóság:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

(1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C)

Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

Telefon: 0613911400  Fax: 0613911410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu  Honlap: http://www.naih.hu

 

Tevékenység Kezelt adatok Adatkezelési cél Adatkezelési jogalap Adattovábbítás Tárolás helye és ideje
Számviteli bizonylat kiállítása

Név

Lakcím

(adószám)

számla kiállítása szolgáltatás nyújtásához kapcsolódóan GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pont NAV felé

Székhelyen,

Telephelyen

Legalább 8 év

Kapcsolattartási adatok

Név

Telefonszám

és/vagy

email cím

Időpont egyeztetés, változtatás GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont Nem történik

Kapcsolat fennállását követő egy év

 

A szabályzat időbeli hatálya 2018.05.25-től visszavonásig tart.